הדברה לאולמות אירועים


הדברה לאולמות אירועיםאולמות אירועים עשויים לארח מאות אנשים ברחבה מקורה או בגן פתוח תוך אספקת מזון ומשקה בעת האירוע. שילוב זה מהווה קרקע פורייה להתפתחות פרוקי רגליים ומכרסמים.

מזון ומשקה ממותק מורגשים אצל מזיקים פוטנציאלים ממרחק של מאות מטרים. חלקם עובר להתגורר בתוככי אולם האירועים – במטבחים, בשירותים ובמערכת הביוב וחלקם מעדיפים לקנן באזורים סמוכים לאולם האירועים ולחדור אליו שעה שהוא ריק מאנשים.

החשיבות שבביצוע הדברה משולבת באולם אירועים היא גבוהה שכן חומרי גלם רבים מאוחסנים במטבחי האולמות ומזיקים רבים עלולים לזהם אותם ובכך לגרום למחלות מעיים בקרב האורחים או אף חמור מכך, מחלות זיהומיות קשות.

נוסף לכך, לרוב אירועים מתרחשים בערב עם שקיעת החמה ועם תחילת הפעילות של מרבית המזיקים כגון: חולדות, יתושים, תיקנים, פשפשים ועש, כך שהתאורה העוצמתית שבאזור האירוע בשילוב ריחות המזון וכמות הפחמן הדו-חמצני שנפלט במקום מושכת מזיקים ממרחק רב ואלו מציקים ומסכנים את הקהל החוגג.

חבילת ההדברה באולמות אירועים כוללת, בטרם פעולת ההדברה, טיפול מבני המורכב מזיהוי נקודות החדירה הפוטנציאליות ואיטומן. איטום האולם מצריך חשיבה יצירתית ובלתי מתפשרת, שכן מזיקים ינצלו כל פרצה, קטנה ככל שתהא, ולכן מצריך הדבר רקע והבנה בעבודות הבניה, עבודות אינסטלציה ומערכות חשמל, אשר כולם מהווים נקודות חיבור בין פנים האולם לעולם שבחוץ.

פעולות ההדברה כוללות:

  • ריסוס מלא של שטח אולם האירועים בחומרי הדברה המותאמים לעסקי מזון.
  • הכיסאות הקיימים באולם מצופים לרוב בבד ומשמשים מרבץ נוח לפשפשים, על כן הם מרוססים בחומרי הדברה מותאמים.
  • המטבח מהווה את המוקד המרכזי להתפתחות מזיקים וככזה, מבוצע ריסוס בכל שטח הרצפה ופינות המטבח, כאשר אזורים חמים המהווים סביבה נוחה להתרבות תיקן גרמני, כגון מנועי מקררים, סביבת תנורים וכד' מרוססים אף הם בחומר ייעודי לתיקן גרמני.
  • לצורך כיסוי מלא, מוחדר ג'ל הדברה לאזורים בהם לא ניתן לרסס עקב סמיכות למוצרי מזון או כלי בישול והגשה.

חבילת הדברה לאולמות אירועים תוכננה להתמודד עם מספר רב של מזיקים וביניהם: תיקנים (כולל תיקן גרמני), נמלים, חרקי מזון, פשפשים, עכבישים, חולדות ועכברים.

חבילת ההדברה לאולמות אירועים כוללת 3 טיפולים המתבצעים אחת ל-4 חודשים בשעות הסגירה ומתואמים על ידינו באמצעות איש הקשר במסעדה.